fbpx

Eetdagboek – lunch in mei


Eetdagboek, lunch in mei. Het was weer een gevarieerde maand op lunchgebied met ook een aantal keer buiten de deur lunch, waar ik enorm van geniet. Lees je mee?

Pancakes bij Imagine

In het begin van de maand stond ik op een rommelmarkt in Middelburg en het was mooi weer. Dus na afloop had ik veel honger en doordat het zulk mooi weer was, besloot ik lekker op het terras van Imagine neer te strijken. Daar genoot ik van deze heerlijke pancakes met ahornsiroop, hangop en fruit. Deze pancakes zijn overigens ook vegan verkrijgbaar en ze zijn echt heerlijk.
eetdagboek, eetdagboek mei, eetdagboek lunch, eetdagboek lunch mei, lunchinspiratie, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk eetdagboek lunch, persoonlijke blog, persoonlijk, biologisch, organic happiness, biologische foodblog

Kickstart

De rest van de maand probeerde ik veel te variëren met de lunch, alhoewel dat ook niet altijd lukte. Maar ik deed aardig mijn best. Zo nam ik onder andere deze lekkere pink kickstart van Rens Kroes mee naar mijn werk. Die maakte ik ‘s morgens en nam ik mee in een beugelpotje die ik op mijn werk in de koelkast kon zetten.

eetdagboek, eetdagboek mei, eetdagboek lunch, eetdagboek lunch mei, lunchinspiratie, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk eetdagboek lunch, persoonlijke blog, persoonlijk, biologisch, organic happiness, biologische foodblog

Salades

Met het warme weer van de afgelopen maand vond ik het ook heerlijk om een lekkere salade te maken en mee te nemen. Sinds ik deze combinatie van spinazie en aardbeien heb ontdekt, is dit wel echt een favoriet. Deze salade maakte ik dus met (rauwe) spinazie, aardbeien, noten en een gekookt eitje. Ik denk dat geitenkaas er ook heel lekker bij zou smaken, maar die had ik niet in huis haha. Perfecte lunch als het wat warmer weer is.

eetdagboek, eetdagboek mei, eetdagboek lunch, eetdagboek lunch mei, lunchinspiratie, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk eetdagboek lunch, persoonlijke blog, persoonlijk, biologisch, organic happiness, biologische foodblog

Havermoutpap

De foto is niet helemaal top, maar dit is ook wel echt een topper hoor. Deze lunch maakte ik in het weekend, want we hebben een keukentje op mijn werk, maar geen gaspitten helaas haha. Ik maakte een heerlijk havermoutpapje, roosterde wat kokosvlokken en voegde aan de kom blauwe bessen en een blokje extra pure chocolade toe. En doordat het papje warm is, smelt de chocolade langzaam en smaakt alles naar chocolade, echt perfect en super healthy!
eetdagboek, eetdagboek mei, eetdagboek lunch, eetdagboek lunch mei, lunchinspiratie, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk eetdagboek lunch, persoonlijke blog, persoonlijk, biologisch, organic happiness, biologische foodblog

Maastricht

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gelezen, zijn we eind mei met mijn ouders naar Maastricht geweest voor een weekend en ook daar heb ik erg lekker geluncht. Beide keren met een smoothie erbij. De eerste lunch was een broodje carpaccio met Parmezaanse Kaas en pijnboompitjes, een echte all time favourite van mij. De tweede dag ging ik voor een lekkere ham/kaas tosti. De eerste smoothie was trouwens met mango en de tweede met ananas en kokos, super lekker!

eetdagboek, eetdagboek mei, eetdagboek lunch, eetdagboek lunch mei, lunchinspiratie, persoonlijk eetdagboek, persoonlijk eetdagboek lunch, persoonlijke blog, persoonlijk, biologisch, organic happiness, biologische foodblog
Weer een heerlijke maand dus voor wat betreft de lunch. De komende maand staat weer in het teken van het ontbijt en de eerste 2 weken zo ongeveer ben ik op vakantie, dus dat worden vast heerlijke feestelijke ontbijtjes.
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close