fbpx

Eetdagboek Lunch in februari


Eetdagboek lunch in februari. In februari begon ik op mijn nieuwe werk en mijn nieuwe broodtrommel was binnen mét verschillende vakjes!
De perfecte reden om de lunch goed te plannen en de avond vantevoren klaar te maken. Dat ging super goed aan het begin van de maand, maar ik merkte dat naarmate de maand vorderde ik ook een beetje verslofte. Dus tijd om dat in maart weer goed te maken. Ik at wel heel gevarieerd deze maand. Lees je mee?

Kickstart

Eetdagboek, Eetdagboek lunch, Eetdagboek lunch februari, Lunchinspiratie, Lunchrecepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke lunch, Persoonlijke blog, Gezonde lunch, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Dit pink kickstart ontbijtje van Rens Kroes komt regelmatig voorbij. Deze maand nam ik hem zelfs mee als lunch. Een super lekker gerechtje met onder andere cranberries en havermout. De smaken zijn heel lekker en het vult heel erg waardoor je de rest van de middag geen honger meer hebt. Ideaal want ik moet nu tot 17.30 werken en ben pas 18.15 thuis, dus ik heb nog weleens een hongeraanval rond een uur of 17.00 haha.

Crumble

Eetdagboek, Eetdagboek lunch, Eetdagboek lunch februari, Lunchinspiratie, Lunchrecepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke lunch, Persoonlijke blog, Gezonde lunch, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
In de weekenden is dit één van mijn grote favorieten. Op vrijdag of zaterdag maak ik een crumble meestal met peer, kaki en blauwe bessen of cranberries. Het restje warm ik dan de volgende dag nog een keer op en met yoghurt en een eitje erbij ben ik helemaal ready voor de rest van de dag!

Restjes

Eetdagboek, Eetdagboek lunch, Eetdagboek lunch februari, Lunchinspiratie, Lunchrecepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke lunch, Persoonlijke blog, Gezonde lunch, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Restjes van het avondeten neem ik ook vaak mee als lunch, vaak zijn die porties te klein om ‘s avonds nog een keer te eten en het scheelt tijd in de voorbereiding haha. Zo nam ik deze paprika/aardappelsoep met halloumi van Chicks Love Food mee. Het grote voordeel is dat we een keukentje mét een oven hebben op mijn werk, dus een broodje kan ik er vers bij afbakken. Super lekker om even op te warmen.

Wrapjes

Eetdagboek, Eetdagboek lunch, Eetdagboek lunch februari, Lunchinspiratie, Lunchrecepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke lunch, Persoonlijke blog, Gezonde lunch, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
Mede dankzij die oven is dit toch wel één van de lekkerste lunches geweest op mijn werk de afgelopen maand. Ik maakte ‘s avonds 2 wrapjes met pesto, avocado, tomaat, walnoten en mozzarella klaar. En toen het lunchtijd was, schoot die oven me ineens te binnen dus ik deed de wrapjes even in de oven. Het eindresultaat was echt super lekker, de mozzarella was gaan smelten en de wrapjes waren lekker knapperig geworden. Een echte aanrader die voor herhaling vatbaar is!

Pannenkoekjes

Eetdagboek, Eetdagboek lunch, Eetdagboek lunch februari, Lunchinspiratie, Lunchrecepten, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijke lunch, Persoonlijke blog, Gezonde lunch, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog
En mijn laatste favoriet van deze maand zijn toch wel deze mango pancakes van Rens Kroes. Super lekker zoet, ondanks dat er geen zoetmiddelen in zitten, de banaan en de mango maken deze pannenkoekjes heerlijk zoet. En ze vullen ook goed zodat ik de rest van de middag geen honger had.
Al met al dus weer een gevarieerde lunch voor deze maand. En met mijn lunchplanning in de hand, ga ik nu ook ‘s avonds weer preppen voor de volgende dag. Om zo elke dag weer een feestje van de lunch te kunnen maken!
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close