fbpx

Eetdagboek Juli

“Deze quinoasalade is toch wel één van mijn favorieten voor de lunch of het avondeten.”

Eetdagboek juli. Taartjes eten voor Jens z’n verjaardag, heel veel salades en buiten de deur eten. Ik vertel je alles over mijn eetmaand juli.

Jens jarig

Eetdagboek, Eetdagboek juli, Wat eten we vandaag, Gezond eten, Gezonde recepten, Gezonde voeding, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek juli, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Jens was op onze eerste vakantiedag jarig. Zelf vindt hij er niet veel aan, maar ik vond dat deze dertigste verjaardag niet onopgemerkt voorbij kon gaan. We hadden een afspraak in Middelburg en ik besloot dat we daarna lekker een taartje gingen eten. En dat was heel geslaagd, we zijn bij Het Koffiepand geweest. Hier genoten we van deze heerlijke cheesecake met onder andere granaatappelpitjes, ik had er een super lekkere matcha latte bij. Een goed begin van de vakantie!

Chocolade

Eetdagboek, Eetdagboek juli, Wat eten we vandaag, Gezond eten, Gezonde recepten, Gezonde voeding, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek juli, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Van zijn werk kreeg Jens als cadeautje deze heerlijke chocolade opgestuurd. Het zijn allemaal handgemaakte reepjes met heerlijke toppings. Gelukkig was hij zo lief om ze met mij te delen en heb ik ze ook allemaal mogen proeven.

Quinoasalade

Eetdagboek, Eetdagboek juli, Wat eten we vandaag, Gezond eten, Gezonde recepten, Gezonde voeding, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek juli, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Met de warme dagen in juli maakte ik heel veel salades. Deze quinoasalade is toch wel één van mijn favorieten voor de lunch of het avondeten. Ik maakte hem met gegrilde nectarine, zoete aardappelblokjes uit de oven, halloumi, cherrytomaatjes, rucola en gezouten pecannoten.

Bakdag

Eetdagboek, Eetdagboek juli, Wat eten we vandaag, Gezond eten, Gezonde recepten, Gezonde voeding, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek juli, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Tijdens de vakantie heb ik ook weer lekker veel in de keuken gestaan om nieuwe recepten te maken. Zo maakte ik ook deze ontbijtmuffins met pruimen. Die kon ik de volgende ochtend bij het ontbijt met een beetje yoghurt gelijk uitproberen. En ze zijn goedgekeurd, heerlijk gezond en voedzaam ontbijtje.

Dagje Amsterdam

Eetdagboek, Eetdagboek juli, Wat eten we vandaag, Gezond eten, Gezonde recepten, Gezonde voeding, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek juli, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

We gingen deze maand naar een concert van Toto in Amsterdam. Met mijn ouders, zusje en haar vriend besloten we er daarom een dagje van te maken. We begonnen de dag met een lunch. Omdat we al rond half 5 moesten eten en ik niet zo’n grote eter ben, besloot ik lekker voor een tosti te gaan.

Eetdagboek, Eetdagboek juli, Wat eten we vandaag, Gezond eten, Gezonde recepten, Gezonde voeding, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek juli, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Na flink wat door de stad en over de grachten te hebben geslenterd, was het tijd voor een terrasje. Vlakbij het Leidseplein aan het water vonden we een heerlijk plekje. Daar genoot ik van deze homemade passievrucht limonade, super lekker én verkoelend!

Loetje

Eetdagboek, Eetdagboek juli, Wat eten we vandaag, Gezond eten, Gezonde recepten, Gezonde voeding, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek juli, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

De rest wilde heel graag bij Loetje eten. Ik ben zelf niet echt een grote vleeseter en van een stuk biefstuk word ik ook niet perse heel blij. En daarom besloot ik voor iets anders te gaan dan de rest. Deze kipsaté was super lekker! En niet té vullend wat perfect was aangezien we om half 5 al aan tafel zaten.

Orzo salade

Eetdagboek, Eetdagboek juli, Wat eten we vandaag, Gezond eten, Gezonde recepten, Gezonde voeding, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek juli, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Ik ontdekte nog een heerlijk saladerecept voor warme dagen. Deze orzo salade met gebakken spekjes, feta, paprika, cherrytomaatjes en komkommer is echt een aanrader. En de tweede dag als lunch zelfs nog lekkerder omdat de smaken er dan nog meer ingetrokken zijn.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek van juli te lezen. En ik hoop dat je er wat inspiratie uit hebt kunnen halen.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close