fbpx

Eetdagboek februari

Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog
Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog
Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

“Toen ik de knolselderij sneed, rook het een beetje naar bleekselderij en daar ben ik echt geen fan van.”

Eetdagboek februari. Gezonde ontbijtjes, uit eten, overwerken en receptinspiratie voor het avondeten. Het komt allemaal voorbij deze maand.

Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Overwerken

De maand begon gelijk met een vrijdagavond overwerken. Ik stond op een open avond van een ROC. Een leuke en nuttige avond. Daar hoorde ook een maaltijd bij, niet super voedzaam, maar af en toe wel heel lekker!

Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

 

Gezondheidsbeurs

Dat weekend ging ik met Jens en mijn schoonzusje naar de Gezondheidsbeurs. Altijd een leuk uitje met zoveel verschillende kraampjes, heel leuk om te zien. Daar kregen we natuurlijk honger van. Ik genoot van dit lekkere broodje Caprese met pesto, mozzarella en zongedroogde tomaatjes.

Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

 

Orzo met kipgehakt

Als je deze foto ziet, vind je het er misschien niet heel smakelijk uit zien. Dat snap ik helemaal, maar dat was het wel! Op Instagram kwam ik dit super lekkere recept tegen. Sowieso ben ik een groot fan van orzo, dus dat maakte het al goed! Daarnaast maak je de kipgehaktballetjes zelf met heel veel verschillende kruiden. Daar voeg je dan de orzo, roomkaas, Parmezaanse kaas en de groenten aan toe en je bent klaar. Voor de nieuwsgierigen, het volledige recept kun je vinden bij @foodfromclaudnine op Instagram.

Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Zondagmorgen


Zondagmorgen is voor croissantjes als je het mij vraagt. Vaak combineer ik het met iets voedzamers, zodat ik toch nog een beetje een gezond ontbijt te pakken heb. Deze keer had ik mijn favoriete ontbijttaartjes gemaakt, dus die at ik erbij. Heerlijk ontbijtje zo!

Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

 

Quiche

Nog eentje in de categorie: “het smaakt beter dan het eruit ziet”. Deze quiche was echt heel erg lekker. Het recept komt uit het nieuwste boek van Rens Kroes. De quiche is gevuld met portobello, knolselderij en zongedroogde tomaatjes. Toen ik de knolselderij sneed, rook het een beetje naar bleekselderij en daar ben ik echt geen fan van. Maar zo smaakt het totaal niet, de knolselderij geeft een beetje een zoete smaak af, heerlijk in combinatie met de rest van de smaken. De volgende dag als lunch is hij trouwens ook super lekker!

Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

 

Halloumi bagels

Nog een favoriet recept wat hier regelmatig op tafel te vinden is, zijn deze halloumi bagels. Absoluut niet het meest gezonde recept wat ik op tafel zet, maar wel heel lekker. Bagels met truffelmayonaise, gegrilde halloumi, portobello en rucola. En omdat 1 bagel nét te weinig is, bak ik er vaak wat verse friet in de oven bij.

Eetdagboek, eetdagboek februari, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek februari, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

 

Harbour Club

Met mijn werk gingen we uit eten bij het pop-up restaurant van de Harbour Club in Ahoy. Heerlijk gegeten. We begonnen met een sashimi van gerookte zalm, ondanks dat ik niet perse fan van gerookte zalm ben, was dit wel super lekker! Daarna biefstuk wat ook heel lekker was, maar voor mij was het nagerecht toch echt wel het hoogtepunt. Een heerlijk taartje om het mee af te sluiten.

Ik hoop dat je wat inspiratie uit dit eetdagboek hebt kunnen halen. 

Heb jij een recept gemaakt? Deel hem op Social Media

@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog

Picture of Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 31 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.