fbpx

Eetdagboek december

“Binnenkort ga ik eens met gezondere versie aan de slag.”

Eetdagboek december. De Kerstdagen stonden natuurlijk weer in het teken van eten. Ik vertel je er alles over in het eetdagboek.

Kerstdiner

Eetdagboek, eetdagboek december, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek december, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogMet mijn collega’s hadden we begin december een Kerstdiner. Dat was in een super gezellige tipitent met een 6-gangen menu. We begonnen met deze steak tartare.

CoquillesEetdagboek, eetdagboek december, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek december, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Eén van de gerechten erna waren deze heerlijke coquilles met een soort pasteitje. En een paddestoelenroom, echt super lekker!

Dessert

Eetdagboek, eetdagboek december, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek december, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogHet dessert was deze mooie paddestoel. Een arretjescake, super lekker ook weer. Ik was even vergeten hoe lekker arretjescake ook alweer is. Binnenkort ga ik eens met gezondere versie aan de slag.

Kerstdiner

Eetdagboek, eetdagboek december, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek december, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogEerste Kerst aten we bij mijn schoonfamilie. De vriend van mijn schoonzusje is chefkok geweest en heeft dit op tafel getoverd. Eendenborstfilet met een heerlijke saus erbij. Het was alsof we in een restaurant aten.

DessertEetdagboek, eetdagboek december, wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Persoonlijk eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek december, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Mijn schoonzusje en zwager hadden het voor- en hoofdgerecht gemaakt. Ze hadden mij gevraagd om het dessert te verzorgen. Dat vond ik super leuk, maar ook best spannend voor 13 man. Gelukkig pakte het heel goed uit met deze heerlijke tiramisu.

Verder heb ik de afgelopen maand niet veel foto’s van het eten gemaakt. Van mijn schoonzusje heb ik het nieuwe kookboek van Rens Kroes gehad en ben daar deze maand lekker uit aan het koken. In januari zal ik  wat meer foto’s maken en die inspiratie gaan delen.

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek van december te lezen. Ondanks dat je er misschien niet echt inspiratie uit hebt kunnen halen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Volg jij Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close