fbpx

Eetdagboek april

“Alleen liet de zon zich vrijdag rond de lunch helemaal niet zien en stond er een koude wind.”

Eetdagboek april. Pasen, buiten de deur werken, buiten de deur lunchen, nieuwe recepten uitproberen. Je leest er alles over in dit eetdagboek over april.

Verse aardbeien

Eetdagboek april, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde recepten, Gezond eten, Gezond avondeten, Gezond tussendoortje, Gezond bakken, Gezond ontbijt, Gezond recept, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Ik maakte mijn favoriete granola weer eens. Het was lang geleden en ik was ook alweer vergeten hoe lekker ik hem vond. Maar toen hij in de oven stond en die heerlijke geur mij tegemoet kwam, wist ik het gelijk weer. En ik kwam eindelijk betaalbare verse aardbeien tegen, lekker met wat kokosyoghurt.

Pasen

Eetdagboek april, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde recepten, Gezond eten, Gezond avondeten, Gezond tussendoortje, Gezond bakken, Gezond ontbijt, Gezond recept, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIk besloot voor het Paasontbijt deze lekkere rozijnen-notenbroodjes met amandelspijs te maken.

Ze zijn super simpel om te maken, gezond en heel lekker! Ik bakte wat croissantjes af, verse jus en eitjes erbij en ons Paasontbijt was compleet.

Nieuw risotto recept

Eetdagboek april, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde recepten, Gezond eten, Gezond avondeten, Gezond tussendoortje, Gezond bakken, Gezond ontbijt, Gezond recept, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog
Ik kon wel wat inspiratie voor het avondeten gebruiken. Soms heb ik honderd ideeën voor wat ik ‘s avonds wil eten en soms heb ik nergens zin in of gewoon geen inspiratie. Dus toen ik dit risottorecept online bij een foodblogger voorbij zag komen, was ik gelijk enthousiast. Een lekker lenterecept en echt een geslaagd avondmaaltje.

Buiten de deur werken

Eetdagboek april, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde recepten, Gezond eten, Gezond avondeten, Gezond tussendoortje, Gezond bakken, Gezond ontbijt, Gezond recept, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog
Jens had op zaterdagochtend een afspraak in Veenendaal (of all places). Ruim 2 uur rijden voor ons, maar dichtbij Apeldoorn. En daar hadden we een winkel met mooie natuursteenstrips op het oog. En omdat we toch ongeveer in de buurt waren, besloot ik mee te gaan naar Veenendaal. Terwijl Jens zijn afspraak had, had ik ene leuk koffietentje opgezocht. Dat werd het Barista Café, ik schreef er ook een blog over. Een heel gezellig plekje met goede wifi en gezonde opties waar ik een paar uurtjes kon werken, terwijl Jens naar zijn afspraak ging. Ik genoot hier van een heerlijk vegan blauwe bessentaartje en natuurlijk mijn favoriet: een matcha latte.

Lunchen op het terras?

Eetdagboek april, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde recepten, Gezond eten, Gezond avondeten, Gezond tussendoortje, Gezond bakken, Gezond ontbijt, Gezond recept, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog
Vorige week wandelde ik tijdens de lunchpauze met 2 collega’s even door het centrum. En daar zaten de terrassen heerlijk vol in de zon en dus besloten we vrijdag met z’n allen op het terras te lunchen. Alleen liet de zon zich vrijdag rond de lunch helemaal niet zien en stond er een koude wind. Dus verhuisden we alsnog naar binnen, waar we genoten van een gezellige lunch. Ik had deze Italiaanse bol met carpaccio en truffelmayonaise, super lekker!

Nog een uit keer lunchen

Eetdagboek april, Eetdagboek, Wat eten we vandaag, Gezonde recepten, Gezond eten, Gezond avondeten, Gezond tussendoortje, Gezond bakken, Gezond ontbijt, Gezond recept, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog
Zaterdag was er een leuke route door Zuid Beveland. Allerlei leuke plekken hielden open huis, variërend van een klompenmakerij tot een antiekhandel en een woonwinkel in een molen. Met Jens bezocht ik een aantal van die plekken, super leuk! Maar natuurlijk krijg je daar honger van en we zaten in de buurt van Goes. En bij Katoen in Goes kun je mijn lievelingslunch eten. Ik stuurde er dus al snel op aan om lekker daar naartoe te gaan. En zo at ik mijn favoriete broodrolletjes en Jens deed mee en snapte gelijk waarom dit mijn favoriet is. 

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn eetdagboek over april te lezen en dat je er zelf misschien ook wat inspiratie uit hebt kunnen halen.

Volg je Organic Happiness ook al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close