fbpx

Eetdagboek april

Eetdagboek april. In deze aprilmaand genoot ik veel van de zon in onze tuin. Voor ontbijten was het nog te koud, maar menig lunch at ik lekker in de tuin. In dit eetdagboek neem ik je mee.

Gourmetten

Nadat we met Pasen gezellig hadden gegourmet, had ik nog wat groente burgers over. Dat loste ik de volgende dag op met mini hamburgerbroodjes, gebakken aardappeltjes en de burgers natuurlijk.

Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Gezond recept, Gezonde voeding, Gezond eten, Recepten, Persoonlijke blog, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Thuiswerken

Nog steeds werk ik maar 1 dag per week op kantoor en de rest thuis. Doordat Jens in de weekenden veel werkt, is hij doordeweeks meer vrij. Dus dat betekent regelmatig tijd om samen te lunchen. Vaak maak ik dan wat lekkers, zoals een gebakken eitje.

Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Gezond recept, Gezonde voeding, Gezond eten, Recepten, Persoonlijke blog, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Buiten avondeten

Ergens begin april was eindelijk het moment daar dat we ‘s avonds buiten konden eten. En zelfs 2 dagen achter elkaar. Super fijn en laat de lange zomeravonden maar komen! We genoten van een heerlijke ravioli met een rode pesto saus.

Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Gezond recept, Gezonde voeding, Gezond eten, Recepten, Persoonlijke blog, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Lunchen in de zon

Veel van mijn lunches zagen er zo uit, lekker uit de wind in de zon. En mijn granolataartjes waren weer favoriet deze maand. Vaak belegde ik ze met verse aardbeien. En één keer deed ik er ook wat kokosslagroom op. Dat maakte het feest helemaal compleet.

Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Gezond recept, Gezonde voeding, Gezond eten, Recepten, Persoonlijke blog, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Moestuinieren?

We zijn in januari in dit huis komen wonen en nu alles steeds meer in bloei komt, ontdek ik elke dag wat nieuws in de tuin. Variërend van kruiden tot planten, maar ook fruit. Dat we een grote appelboom hadden, dat wist ik wel. Maar ook 2 flinke rabarberplanten, een grote rode bessenstruik, aardbeien en frambozen dat was nieuw! De rabarber staat bijna op ontploffen dus besloot ik daarmee aan de slag te gaan. Op een ingelaste vrije zondag (eindelijk na 4 maanden klussen) ging ik met een heerlijke crumble aan de slag. Morgen komt het recept online.

Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Gezond recept, Gezonde voeding, Gezond eten, Recepten, Persoonlijke blog, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Lazy Sunday

Op diezelfde heerlijke zondag besloot ik ‘s morgens weer eens uit te pakken met pannenkoekjes. Dat was lang geleden en ik herontdekte mijn eigen recept. Ik maakte pancakes van amandelmeel met kokos en topte ze af met aardbeitjes. Een echte aanrader en zo heerlijk om weer een dag lekker in de keuken te bakken in plaats van te klussen.

Pancakes met kokos, Kokos pancakes, Kaneel en kokos pancakes, Coconut pancakes, Kokospannenkoekjes, Kokos pannenkoekjes recept, Kokos pannenkoekjes, Pannenkoekjes met kokos, kokos pannenkoekjes maken, Koolhydraatarme pannenkoek recept, Pancakes recept, Pancakes maken, Pancakes maken recept, Ontbijtpannenkoekjes, Pannenkoekjes, Ontbijt pannenkoekjes, Organic Happiness, biologisch, biologische foodblog

Favoriet recept

Nóg een favoriet om dit eetdagboek van april mee af te sluiten. Deze maakte ik ook meerdere keren deze maand. Ook dit is weer een improvisatiegerecht, want dat vind ik stiekem toch het leukste om te doen. Het recept voor de zalm met kruidenkorst komt van Uit Paulines keuken. Ik bakte daar zoete aardappelblokjes bij uit de oven. De boontjes bakte ik met een beetje sojasaus, uitjes en pinda’s tot een lekkere mix. Eventueel wat mayonaise erbij en je hebt een heerlijke maaltijd.

Eetdagboek, Persoonlijk eetdagboek, Wat eten we vandaag, Receptinspiratie, Gezonde recepten, Gezond recept, Gezonde voeding, Gezond eten, Recepten, Persoonlijke blog, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Ik hoop dat je het leuk vond om dit eetdagboek weer te lezen. 

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 
Volg je Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close