Een inkijkje in mijn leven


Ik deel veel recepten en informatie via mijn blog, maar het leek me ook eens leuk om een persoonlijke blog te schrijven. Ik wil jullie met deze blog een inkijkje geven in wat ik de afgelopen week heb gedaan op het gebied van mijn blog.
Vorige week zaterdag ben ik na een pauze van een aantal weken weer begonnen met hardlopen en dat is erg goed bevallen. Ik voelde me vooral daarna super goed en ik was heel erg blij! Ze zeggen dat als je blij bent er goede dingen naar je toekomen en ook dat gebeurde op die zaterdag. Ineens krijg ik een melding op Instagram dat iemand mij in een bericht genoemd heeft. Ik klik door en het blijkt dat iemand een recept van mij gemaakt heeft. Hoe cool is dat?! Echt ik was helemaal door het dolle heen. Natuurlijk deel ik recepten en vind ik het leuk als mensen het leuk vinden, maar dat mensen het ook echt gaan maken, is wel echt super cool!! Dat had ik echt niet durven dromen.
organic happiness, blog, foodblog, biologische foodblog, biologisch, biologisch eten, biologische voeding, gezond eten, gezonde voeding, gezonde inspiratie, gezonde recepten, makkelijke recepten, lekker, biologisch

Op zondag heb ik met mijn beste vriendin (Carmen) afgesproken. Zij heeft een mooie camera en vindt het leuk om te fotograferen. Het idee was dan ook dat ik lekker zou gaan bakken en zij de foto’s zou maken. Nét op het moment dat we willen beginnen, zegt Carmen: ‘Ik denk dat we een probleem hebben’. Het blijkt dat er geen geheugenkaartje in haar camera zit. We keren heel de tas ondersteboven en ook daarin geen kaartje. We wonen iets te ver uit elkaar om voor het geheugenkaartje heen en weer te rijden helaas. We besluiten daarom dat we lekker samen gaan bakken en proeven en ik de foto’s (net als tot nu toe altijd) gewoon met mijn Iphone maak.

Een aantal recepten had ik al online staan op mijn blog, maar ik was niet tevreden over de foto’s. Daarom hebben we de gerechten opnieuw gebakken samen en nieuwe foto’s gemaakt. Beoordeel zelf het eindresultaat maar 🙂 Ik ben er echt super blij mee! Het oogt net wat professioneler vind ik zelf. Kijk hier voor alle vernieuwde foto’s van de fudge en hier voor de granola. Naast deze verbeterde gerechtjes hebben we ook heerlijke aardbeienmuffins gemaakt.
Maandagavond was eindelijk het moment daar dat de cursus Foodjournalistiek van start ging. Degenen die mij op Social Media volgen, weten dat ik me had ingeschreven voor deze super toffe cursus van Elle Eten samen met Fontys. In deze cursus leren we vanalles over onder andere bloggen, goede foto’s maken en goede teksten maken. Ik ga hier zoveel van leren en dat is zo cool. Maandag zijn we dus begonnen en dat ging echt over een stukje bewustwording over voeding en waar onze voeding vandaan komt. Dit was erg interessant en ik wil hier in mijn blog ook nog iets mee gaan doen, maar ik weet nog niet precies wat. Hier horen jullie later meer over.
organic happiness, blog, foodblog, biologische foodblog, biologisch, biologisch eten, biologische voeding, gezond eten, gezonde voeding, gezonde inspiratie, gezonde recepten, makkelijke recepten, lekker, biologisch

Ik schrijf mijn blog natuurlijk omdat ik het zelf leuk vind, maar vooral ook om jullie te informeren en omdat ik wil dat jullie het leuk vinden om te lezen. Meestal deel ik recepten of informatie over voeding. Dit is een heel andere blog, omdat ik toch wat dingetjes had die ik graag met jullie wilde delen. Ik ben super benieuwd naar jullie feedback en reacties op deze post. Kun je daarom je reactie achterlaten? Dat zou ik enorm waarderen zodat ik weet of ik de goede kant op ga.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappinessVolg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close