fbpx

Chocolade rotsen

“Deze snack is daarom echt perfect, want na 5 minuten zet je hem in de koelkast en ben je klaar.”

Chocolade rotsen. Deze noten met pure chocolade en zeezout zijn een gezonde snack. Je maakt deze gezonde snack met chocolade super makkelijk.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Gezonde snack

Een lekker en gezond tussendoortje is vaak lastig te vinden. Zeker in de winkel zit alles vaak bomvol toevoegingen. Daarom maak ik alles eigenlijk altijd zelf, maar ik snap ook dat je daar niet altijd de tijd voor hebt. Deze snack is daarom echt perfect, want na 5 minuten zet je hem in de koelkast en ben je klaar. Super easy, gezond én mega lekker.

Recept: Chocolade rotsen

Chocolade rotsen, Chocolade snack, Chocolade snack maken, Glutenvrije chocolade snack, Gezonde snack met chocolade, Chocolade snacks maken, Gezonde zoete snacks, Noten met een jasje van chocolade, Noten met pure chocolade en zeezout, Chocolade snack met noten, Noten met een laagje chocolade, Noten met chocolade maken, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Chocolade rotsen, Chocolade snack, Chocolade snack maken, Glutenvrije chocolade snack, Gezonde snack met chocolade, Chocolade snacks maken, Gezonde zoete snacks, Noten met een jasje van chocolade, Noten met pure chocolade en zeezout, Chocolade snack met noten, Noten met een laagje chocolade, Noten met chocolade maken, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIngrediënten

200 gram pure chocolade
100 gram ongezouten amandelen
50 gram gedroogde cranberries
Snuf zeezoutvlokken

 

 

 

Chocolade rotsen, Chocolade snack, Chocolade snack maken, Glutenvrije chocolade snack, Gezonde snack met chocolade, Chocolade snacks maken, Gezonde zoete snacks, Noten met een jasje van chocolade, Noten met pure chocolade en zeezout, Chocolade snack met noten, Noten met een laagje chocolade, Noten met chocolade maken, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogHoe maak je het?

Doe de chocolade in een steelpannetje en laat langzaam op laag vuur smelten.

Als de chocolade is gesmolten, kun je hier de amandelen, cranberries en de zeezoutvlokken aan toevoegen. Roer goed door elkaar zodat alles bedekt is met de chocolade.

 

Chocolade rotsen, Chocolade snack, Chocolade snack maken, Glutenvrije chocolade snack, Gezonde snack met chocolade, Chocolade snacks maken, Gezonde zoete snacks, Noten met een jasje van chocolade, Noten met pure chocolade en zeezout, Chocolade snack met noten, Noten met een laagje chocolade, Noten met chocolade maken, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogLeg een bakpapiertje op een snijplank (of een groot bord). Maak met een lepel hoopjes van de chocolade op het bakpapier. Ga door totdat de chocolade op is.

Zet de snijplank vervolgens ongeveer 2 uur in de koelkast om uit te harden.

 

 

Als de chocolade uitgehard is, kun je van deze heerlijke chocolade rotsen gaan genieten.

Chocolade rotsen, Chocolade snack, Chocolade snack maken, Glutenvrije chocolade snack, Gezonde snack met chocolade, Chocolade snacks maken, Gezonde zoete snacks, Noten met een jasje van chocolade, Noten met pure chocolade en zeezout, Chocolade snack met noten, Noten met een laagje chocolade, Noten met chocolade maken, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Recept-Chocolade-rotsen

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Volg jij Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close