fbpx

Chocolade pistache bliss balls

“Deze balletjes zijn ook perfect om samen met je kinderen te maken.”

Chocolade pistache bliss balls, geniet van deze heerlijke en gezonde snack vol voedingsstoffen. Super makkelijk te maken én super lekker!

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Bliss balls zonder dadels

Ik ben dol op bliss balls, het is een lekkere makkelijke snack die je perfect onderweg mee kan nemen. Ook iets wat je vaak snel maakt en lekker in de koelkast kan bewaren. De meeste bliss balls worden met dadels gemaakt en ik vind dat heel lekker, maar ik vond het ook eens tijd worden voor een bliss ballrecept zonder dadels. Het geheel moet natuurlijk wel lekker aan elkaar plakken, anders kun je er geen balletjes van rollen. Daar gebruikte ik notenpasta en honing voor en dat pakte heel goed uit. Deze balletjes zijn ook perfect om samen met je kinderen te maken. Heb je deze energie balletjes (bliss balls) recepten al gezien?

Recept: Chocolade pistache bliss balls

Chocolade pistache bliss balls, Chocolade balletjes met pistache, Pistache power balletjes, Pistache bonbons, Pistache balletjes met chocolade, Chocolade notenballetjes, Notenballetjes met chocolade, Chocolade balletjes maken, Gezonde balletjes, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog
Chocolade pistache bliss balls, Chocolade balletjes met pistache, Pistache power balletjes, Pistache bonbons, Pistache balletjes met chocolade, Chocolade notenballetjes, Notenballetjes met chocolade, Chocolade balletjes maken, Gezonde balletjes, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Ingrediënten

150 gram gepelde, ongezouten pistachenoten
50 gram extra pure chocolade
25 gram havermeel
30 gram rauwe cacao
80 gram amandelpasta
85 gram honing
3 gram vanille extract
Optioneel extra pistache voor decoratie

Chocolade pistache bliss balls, Chocolade balletjes met pistache, Pistache power balletjes, Pistache bonbons, Pistache balletjes met chocolade, Chocolade notenballetjes, Notenballetjes met chocolade, Chocolade balletjes maken, Gezonde balletjes, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Hoe maak je het?

Maal de pistachenoten fijn in de keukenmachine. Hak de chocolade ondertussen fijn. Doe daarna het pistachemengsel in een mengkom en voeg daar de chocolade aan toe. Meng met het havermeel en de rauwe cacao. Voeg daar vervolgens de amandelpasta, honing en het vanille extract aan toe en meng opnieuw.

Chocolade pistache bliss balls, Chocolade balletjes met pistache, Pistache power balletjes, Pistache bonbons, Pistache balletjes met chocolade, Chocolade notenballetjes, Notenballetjes met chocolade, Chocolade balletjes maken, Gezonde balletjes, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Als je een lekker plakkerig mengsel hebt, kun je de balletjes gaan rollen. Rol zo groot als je lekker vindt en leg op een bord. Laat in de koelkast nog even uitharden. Als je nog wat pistachenoten over hebt, kun je die fijnmalen en de balletjes daar doorheen rollen.

Je kunt nu van deze heerlijke Chocolade Pistache bliss balls gaan genieten.

Heb jij dit recept gemaakt? Deel hem op Social Media

@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog

Chocolade pistache bliss balls, Chocolade balletjes met pistache, Pistache power balletjes, Pistache bonbons, Pistache balletjes met chocolade, Chocolade notenballetjes, Notenballetjes met chocolade, Chocolade balletjes maken, Gezonde balletjes, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Ken jij het Organic Happiness abonnement al?

Mis nooit meer een recept en ontvang maandelijks alles overzichtelijk in je mailbox. Klik hier voor meer informatie!

Picture of Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 31 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.