fbpx

Bosvruchten smoothie

Bosvruchten smoothie. Deze gezonde smoothie met yoghurt maak je in een handomdraai. Een super simpel bosvruchten smoothie recept.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Smoothie Sunday

Op Smoothie Sunday mag een lekkere smoothie natuurlijk niet ontbreken! Maar tegenwoordig maak ik elke ochtend een smoothie voor Jens en mij klaar. Ik merkte dat het me niet altijd lukte om voldoende groente en fruit te eten. En dus besloot ‘s middags vaker voor soep of salade te gaan voor meer groentes. En ‘s morgens een smoothie te maken met een combinatie van groenten en fruit, zodat ik bij het ontbijt al lekker veel vitamines binnen heb.

Recept: Bosvruchten smoothie

Bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchten smoothie recept, Bosvruchten smoothie gezond, Bosvruchtensmoothie, Bosvruchten yoghurt smoothie, Smoothie van bosvruchten, Gezonde smoothies recepten, Yoghurt smoothie met bosvruchten, Gezonde smoothie met yoghurt, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Bosvruchten smoothie,  Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchten smoothie recept, Bosvruchten smoothie gezond, Bosvruchtensmoothie, Bosvruchten yoghurt smoothie, Smoothie van bosvruchten, Gezonde smoothies recepten, Yoghurt smoothie met bosvruchten, Gezonde smoothie met yoghurt, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIngrediënten

45 gram (diepvries) cranberries
60 gram (diepvries) rood fruit
75 gram Griekse yoghurt
50 milliliter Havermelk*

*Deze is niet altijd glutenvrij, dus vandaar dat het recept niet glutenvrij is. Kun je prima door een andere plantaardige melk vervangen.

Bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchten smoothie recept, Bosvruchten smoothie gezond, Bosvruchtensmoothie, Bosvruchten yoghurt smoothie, Smoothie van bosvruchten, Gezonde smoothies recepten, Yoghurt smoothie met bosvruchten, Gezonde smoothie met yoghurt, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogHoe maak je het?

Zorg ervoor dat het diepvriesfruit allemaal al een beetje ontdooid is in een schaaltje. Anders wordt het een hele koude en dikke smoothie.

Doe vervolgens het fruit in de blender, samen met de yoghurt en de havermelk. Blender in ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu van deze heerlijke smoothie gaan genieten! Verdubbel gerust de ingrediënten om er gelijk 2 van te maken!

Bosvruchten smoothie, Bosvruchten smoothie met yoghurt, Bosvruchten smoothie recept, Bosvruchten smoothie gezond, Bosvruchtensmoothie, Bosvruchten yoghurt smoothie, Smoothie van bosvruchten, Gezonde smoothies recepten, Yoghurt smoothie met bosvruchten, Gezonde smoothie met yoghurt, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close