fbpx

Blauwe bessen smoothie met pruimen

Blauwe bessen smoothie met pruimen. Voor deze blauwe bessen smoothie zonder yoghurt heb je alleen maar heel veel fruit nodig.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Lekker in de keuken

Smoothie Sunday betekent weer een lekkere smoothie. Vorige week had ik er even geen inspiratie voor en daarom heb ik toen even geen smoothie online gezet, maar nu ben ik er weer klaar voor. Ik had weer een lekker lang weekend en ik stond gisteren en eergisteren de hele dag in de keuken. Ik heb dus deze smoothie gemaakt, maar ook heel veel recepten voor mijn E-book. Het E-book begint echt steeds meer vorm te krijgen, zodra ik meer weet over wanneer het E-book gelanceerd wordt en uitkomt, zal ik je daarover informeren.
 
Ook ben ik bezig om een online foodcoaching programma op te zetten voor mensen die willen afvallen, gezonder willen eten, op zoek zijn naar meer energie of zich lekkerder in hun vel willen voelen. Tijdens dit programma ga ik die mensen helpen om hun eigen doelen op dat gebied te bereiken. Ook hier kan ik verder nog niet té veel over zeggen, maar het wordt heel gaaf en ik kijk er enorm naar uit om zoveel mensen te mogen gaan inspireren. Al met al veel ontwikkelingen dus op het gebied van Organic Happiness en ik vind dat het nu ook echt tijd is om die door te zetten om Organic Happiness te kunnen laten groeien. En die groei vind ik belangrijk omdat ik dan nog meer mensen kan inspireren om gezond(er) te gaan eten en leven en ik gun iedereen dat goede gevoel wat dat oplevert.
 

Nieuwe plannen

Ik merk ook dat ik steeds meer inspiratie heb om nieuwe dingen te bedenken en te ontwikkelen, maar ook dat ik het nu eindelijk een keer echt ga doen. Ideeën had ik eigenlijk vanaf het begin al wel, alleen dacht ik steeds. “Dat komt wel” of “dat wil ik ooit nog eens doen”, maar wanneer is dat dan? Daar dacht ik nooit echt bij na, totdat ik bedacht hoe ik wilde dat mijn leven er bijvoorbeeld over een jaar uitziet en dan zou ik het toch wel heel cool vinden om geld met Organic Happiness te verdienen. Niet om er per se rijk van te worden, alhoewel dat natuurlijk altijd mooi meegenomen is, maar om nog meer te kunnen geven aan mensen die mij volgen en om nog meer te kunnen inspireren. Dat hogere doel maakt dat ik nu meer in de actie kom, want de gedachte aan het kunnen inspireren van nóg meer mensen, maakt me echt heel blij en enthousiast, dus besloot ik dit nu echt in actie te brengen.
De komende tijd zul je dus meer gaan zien van al het moois wat ik in petto heb voor de toekomst van Organic Happiness.

Recept: Blauwe bessen smoothie met pruimen

Blauwe bessen smoothie met pruimen, Blauwe bessen smoothie, Smoothie blauwe bessen aardbei, Blauwe bessen smoothie zonder yoghurt, Blauwe bessen smoothie vegan, Pruimen smoothie, Pruimen smoothie maken, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Blauwe bessen smoothie met pruimen, Blauwe bessen smoothie, Smoothie blauwe bessen aardbei, Blauwe bessen smoothie zonder yoghurt, Blauwe bessen smoothie vegan, Pruimen smoothie, Pruimen smoothie maken, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

 
Ingrediënten
 

75 gram aardbeien
30 gram blauwe bessen
75 gram bramen
250 gram pruimen

Blauwe bessen smoothie met pruimen, Blauwe bessen smoothie, Smoothie blauwe bessen aardbei, Blauwe bessen smoothie zonder yoghurt, Blauwe bessen smoothie vegan, Pruimen smoothie, Pruimen smoothie maken, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Hoe maak je het?

Was als eerste al het fruit, verwijder vervolgens de kroontjes van de aardbeien en doe de aardbeien alvast in de blender. Voeg hier vervolgens de bramen en de blauwe bessen aan toe.

Blauwe bessen smoothie met pruimen, Blauwe bessen smoothie, Smoothie blauwe bessen aardbei, Blauwe bessen smoothie zonder yoghurt, Blauwe bessen smoothie vegan, Pruimen smoothie, Pruimen smoothie maken, organic happiness, biologisch, biologische foodblogMaak vervolgens de pruimen schoon, als je geen biologische pruimen gebruikt, is het het gezondste om ze te schillen. Als je wel biologische pruimen gebruikt, is dat niet nodig. Snijd de pruimen vervolgens door de helft en verwijder de pit. Voeg de pruimen daarna toe aan de blender. Blender voor ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze heerlijke biologische blauwe bessen smoothie met pruimen.

Blauwe bessen smoothie met pruimen, Blauwe bessen smoothie, Smoothie blauwe bessen aardbei, Blauwe bessen smoothie zonder yoghurt, Blauwe bessen smoothie vegan, Pruimen smoothie, Pruimen smoothie maken, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappinessblog

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close