fbpx

Biobites: Vegan crackers (review)


Biobites: Vegan Crackers. Deze glutenvrije vegan crackers proefde ik in de smaak zeewier en de naturel variant. Ik vertel je alles over deze vegan crackers.

Zeewier crackers

Ik was zelf vooral erg benieuwd naar de zeewier crackers. Lees je mee met mijn oordeel?De crackers heb ik trouwens gekregen van Biobites, maar dat doet niets af aan mijn oordeel. Dat is altijd eerlijk en objectief. Alle crackers van Biobites zijn vegan, paleo en handgemaakt. Daarnaast worden ze gedroogd en niet gebakken wat ze onderscheidt van andere crackers
Biobites vegan crackers, Vegan crackers, Biologische crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Glutenvrije vegan crackers, Biobites crackers organic happiness, biologisch, biologische foodblog
De foto is een beetje donker, maar dat komt ook omdat ik de foto midden in de nacht (althans zo voelde het) heb gemaakt. Vorige week zaterdagnacht was ‘de bokswedstrijd van de eeuw’. Nu geef ik zelf helemaal niks om boksen, maar Jens wilde de wedstrijd niet missen en vond het wel zo gezellig dat ik dan ook mee zou kijken, alleen is ook zo alleen. Dus zo gezegd zo gedaan, om half 5 stond de wekker voor de wedstrijd. Die overigens pas om 6 uur begon uiteindelijk. Van al dat wachten kreeg ik honger en ik had spontaan zin in deze zeewiercrackers. We proefden ze samen en zijn er erg enthousiast over.
Je proeft echt een beetje de zoute smaak van het zeewier (en de zee) terug in de crackers en dat geeft er een hele lekkere twist aan. Vantevoren wist ik niet goed wat te verwachten, maar dit is echt een lekkere cracker. In de verpakking zitten 2 crackers.

Ingrediënten van de crackers

 • Geel lijnzaad *
 • Zonnebloempitten
 • Ui*
 • Zongedroogde tomaat*
 • Rozijnen*
 • Appelazijn*
 • Tamari*
 • Zeewier
 • Keltisch Zeezout

​* Ingrediënten van biologische oorsprong.

Naturel crackers

Biobites vegan crackers, Vegan crackers, Biologische crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Glutenvrije vegan crackers, Biobites crackers organic happiness, biologisch, biologische foodblog
De naturel crackers had ik als tussendoortje meegenomen naar mijn werk. Ook hiervan zitten er 2 in een verpakking en dit is het perfecte tussendoortje. De crackers vullen goed  en de smaak is ook lekker. Je proeft het lijnzaad terug en ondanks dat de crackers verder naturel zijn, zijn ze wel lekker. Ik was bang dat ze een beetje saai zouden zijn, maar dat is zeker niet het geval. Ook echt een aanrader dus deze naturel crackers.

Ingrediënten

 • Lijnzaad*
 • Zonnebloempitten*
 • Keltisch Zeezout

* Van biologische oorsprong
Wil je meer weten over Biobites? Kijk dan eens op hun website.

Ondanks dat ik de crackers heb ontvangen van Biobites doet dit niets af aan mijn mening over deze crackers.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Volg je Organic Happiness al op Social Media

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close