fbpx

Biobites: Indian en Mexican crackers (review)

Biobites: Indian en Mexican crackers (review). Deze glutenvrije, lactosevrije én vegan crackers zijn lekker kruidig en ik vertel je er alles over in deze review.
Deze week helaas de laatste review van de producten van Biobites. Zoals je de afgelopen weken hebt kunnen lezen, mocht ik de biologische crackers en cookies van Biobites uitproberen.
De laatste 2 crackers die ik uitprobeerde zijn de Indian en de Mexican crackers. Alle crackers én cookies zijn overigens biologisch, glutenvrij, vegan en vrij van andere onnatuurlijke toevoegingen. Dat maakt ook dat ik het zo leuk vind om deze producten uit te proberen. Ik ben ook uitgenodigd om op 3 november naar het 5-jarig jubileum van Biobites te gaan, super tof! Wist je trouwens dat alle crackers worden gedroogd in plaats van gebakken? Dat duurt wel 24 uur! Ze doen dit om zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden, ik wist niet eens dat dit bestond.

Mexican crackers

Biobites vegan crackers, Vegan crackers, indiaase crackers, mexicaanse crackers, Biologische crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Glutenvrije vegan crackers, Biobites crackers organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Als ik heel eerlijk ben, dan moet ik zeggen dat ik deze twee crackers expres tot het laatste heb bewaard. Zelf ben ik niet zo dol op super gekruid eten. Ik krijg er vaak last van mijn buik van en daarom eet ik vaak ook geen Indiaas of Mexicaans, of ik maak het zelf met minder (sterke) kruiden. Stiekem was ik dus een beetje bang voor de overheersende kruidige smaken. Maar eerlijk is eerlijk, het viel reuze mee! Natuurlijk proef je wel wat kruiden of een heel licht pepertje, maar zeker niet overheersend. De smaak is lekker mild, waardoor de smaak van de crackers super lekker is. Voor wat betreft de Mexicaanse crackers, daarin proef je licht wat paprika en dat geeft een lekkere smaak aan de crackers, ze zijn licht pittig. Een perfect tussendoortje als je rond een uur of 4 een dipje hebt. Ik kan me goed voorstellen dat ze met bijvoorbeeld hummus of guacamole super lekker zijn, want ze zijn zonder beleg al super lekker! In de verpakking zitten 2 crackers.

Ingrediënten:

 • Lijnzaad*
 • Zonnebloempitten*
 • Boekweit*
 • Wortel*
 • Zongedroogde tomaat met zeezout*
 • Rozijnen*
 • Uipoeder*
 • Nama tamari* (bevat soja)
 • knoflook*
 • Paprikapoeder*
 • Kaneel*
 • Chili*
 • Cacao*
 • Maca*
 • Komijn*
 • Keltisch Zeezout

*van biologische oorsprong

Indian crackers

Biobites vegan crackers, Vegan crackers, indiaase crackers, mexicaanse crackers, Biologische crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Glutenvrije vegan crackers, Biobites crackers organic happiness, biologisch, biologische foodblog
De allerlaatste crackers die ik probeerde zijn de Indian lijnzaad crackers. Ik liet me even afschrikken door het pepertje op de verpakking, maar dat bleek niet nodig. Ook in deze crackers proef je een vleugje pittig, maar dat maakt het juist zo lekker. Ook hierin proef je een vleugje paprika en daarnaast licht een kerriesmaak. Dat is ook erg lekker. Ook deze crackers zijn een perfect tussendoortje en ik denk ook dat je deze net als de Mexican crackers perfect met guacamole of hummus kunt besmeren. Deze verpakking bevat 2 crackers.
Ingrediënten:

 • Geel lijnzaad*
 • 50% boekweit*
 • Wortel*
 • Paprika*
 • Ui*
 • Knoflook*
 • Kerriepoeder (bevat mosterd)*
 • Koriander*
 • Chili*
 • Keltisch zeezout

*van biologische oorsprong

Al met al zijn dit ook 2 super lekkere crackers en echte aanraders als lekkere snack of tussendoortje.

Ondanks dat ik de crackers heb ontvangen van Biobites doet dit niets af aan mijn mening over deze rozemarijn crackers.

Wil je meer informatie over Biobites of de producten van Biobites? Kijk dan eens op één van onderstaande kanalen.

Het enige wat mij nog rest, is het bedanken van Biobites voor al deze producten en het delen van al mijn blogs. Ik vond het super leuk om te doen en over deze lekkere producten te schrijven.


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappinessVolg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close