fbpx

Bananenpannenkoekjes met appel

“Een gezond ontbijt, waarmee je eindeloos kunt variëren.”

Bananenpannenkoekjes met appel, deze gezonde bananenpannenkoekjes maak je super makkelijk. Bananenpannenkoekjes maken is super easy.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Bananenpannenkoekjes

Ik ben dol op bananenpannenkoekjes, omdat je eigenlijk met 2 ingrediënten al een gezond ontbijt op tafel zet. Een gezond ontbijt, waarmee je eindeloos kunt variëren. Van collega’s met kinderen heb ik begrepen dat die er ook dol op zijn. Daarom vandaag een nieuwe variant geprobeerd en die heeft heel goed uitgepakt.

Recept: Bananenpannenkoekjes met appel

Bananenpannenkoekjes met appel, Bananenpannenkoekjes met yoghurt en appel, Bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoekjes met havermout, Bananen pannenkoeken, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Gezonde bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoekjes met skyr, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Bananenpannenkoekjes met appel, Bananenpannenkoekjes met yoghurt en appel, Bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoekjes met havermout, Bananen pannenkoeken, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Gezonde bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoekjes met skyr, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIngrediënten

2 rijpe bananen
2 eieren
100 gram havermeel
200 gram Skyr
3 gram kaneel
1/2 appel
Kokosolie of boter om in te bakken


Bananenpannenkoekjes met appel, Bananenpannenkoekjes met yoghurt en appel, Bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoekjes met havermout, Bananen pannenkoeken, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Gezonde bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoekjes met skyr, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogHoe maak je het?

Prak de bananen in een diep bord fijn. Meng vervolgens met de eieren, het havermeel, 100 gram Skyr en de kaneel tot een glad mengsel.

Je kunt het ook in de keukenmachine mengen zoals ik heb gedaan.

 

 

Bananenpannenkoekjes met appel, Bananenpannenkoekjes met yoghurt en appel, Bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoekjes met havermout, Bananen pannenkoeken, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Gezonde bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoekjes met skyr, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogVerwarm een klontje kokosolie of boter in een grote koekenpan.

Gebruik ongeveer 2 eetlepels beslag per pannenkoekje. In een grote koekenpan kun je er 3 of 4 tegelijk bakken. Bak op middelhoog vuur.

Als je ziet dat de onderkant bruin wordt, kun je ze voorzichtig omdraaien. Bak nog ongeveer 1 minuut aan de andere kant.

Als alle pannenkoekjes gebakken zijn, kun je ze over 2 bordjes verdelen. Verdeel de rest van de Skyr over de pannenkoekjes. Snijd de appel in plakjes en top de pannenkoekjes daarmee af. Decoreer optioneel met nog wat extra kaneel. Je kunt nu gaan genieten van deze bananenpannenkoekjes met appel.

Bananenpannenkoekjes met appel, Bananenpannenkoekjes met yoghurt en appel, Bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoekjes met havermout, Bananen pannenkoeken, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Gezonde bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoekjes met skyr, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Recept-Bananenpannenkoekjes-met-appel

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Volg jij Organic Happiness al op Social Media?
Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close