fbpx

Banaan smoothie met druiven

Banaan smoothie met druiven. Een heerlijke zoete fruit smoothie met banaan, druif en peer die je super makkelijk en snel maakt. Ook heerlijk als ontbijt voor onderweg.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Experimenteren

Het leuke van smoothies vind ik altijd het experimenteren, vaak kijk ik wat ik nog aan fruit en soms ook groente heb liggen en wat er bij elkaar past. Meestal pakt dat wel goed uit en komen daar de lekkerste creaties uit. Eén keer mislukte het heel erg doordat ik wat overheersende smaken bij elkaar gedaan had. Volgens mij was dat meloen en mango, dat was niet zo’n goede combinatie, maar van amandelmelk en banaan weet ik dat het goed samengaat.

Dus die basis had ik al in mijn hoofd zitten, met spinazie is dat ook heel lekker, maar die had ik niet in huis. Ik besloot daarom te kijken welk ander fruit ik nog had en dat hiermee te combineren. Ik had nog heerlijke zoete peren liggen, maar die begonnen al een beetje zacht te worden en heel veel druiven. Eigenlijk teveel om met z’n tweeën allemaal op te eten en dus perfect voor een smoothie. 

Deze banaan smoothie vult super goed en door nog wat extra havermout bijvoorbeeld toe te voegen, kun je deze smoothie met peer en banaan ook perfect als ontbijt drinken en de hele dag vooruit!

Recept: Banaan smoothie met druiven

banaan smoothie met druiven, banaan smoothie, druiven smoothie, fruit smoothie met banaan druif en peer, smoothie banaan, smoothie peer banaan

banaan smoothie met druiven, banaan smoothie, druiven smoothie, fruit smoothie met banaan druif en peer, smoothie banaan, smoothie peer banaan

Ingrediënten

120 milliliter amandelmelk
2 bananen
175 gram witte pitloze druiven
2 peren

banaan smoothie met druiven, banaan smoothie, druiven smoothie, fruit smoothie met banaan druif en peer, smoothie banaan, smoothie peer banaanHoe maak je het?

Doe de amandelmelk in de blender. Schil de bananen en voeg samen met de druiven toe aan de blender.

banaan smoothie met druiven, banaan smoothie, druiven smoothie, fruit smoothie met banaan druif en peer, smoothie banaan, smoothie peer banaan

Schil tot slot de peer en verwijder het klokhuis. Voeg het vruchtvlees toe aan de blender en mix het geheel in ongeveer 2 minuten tot een gladde smoothie.

Je kunt nu van deze heerlijke zoete smoothie gaan genieten!

banaan smoothie met druiven, banaan smoothie, druiven smoothie, fruit smoothie met banaan druif en peer, smoothie banaan, smoothie peer banaan

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close