fbpx

Bagels met rood fruit

“Een zoet recept met bagels kon daarom in mijn ogen niet ontbreken.”

Bagels met rood fruit met de allerlekkerste topping voor bagels. Deze lekkere bagel voor de lunch maak je simpel en snel.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Bagels

Eerst wist ik nooit zo goed wat ik met bagels aan moest. Het zijn eigenlijk gewoon broodjes en die eet ik normaal gesproken met pindakaas. Echt vaak had ik ze dus ook niet gegeten. Totdat ik dit heerlijke recept tegen kwam. Deze hartige halloumi bagels met truffelmayonaise staan bij ons bijna wekelijks op het menu. Een zoet recept met bagels kon daarom in mijn ogen niet ontbreken. En wat is nou zomerser dan rood fruit?

Daarom maakte ik deze frisse bagels met rood fruit en mascarpone. Een hele lekkere combinatie en het voordeel van bagels is dat je zowel zoet als hartig heel goed kunt beleggen.

Recept: Bagels met rood fruit

Mascarpone berry bagels

Bagels met rood fruit, Bagels met zomerfruit, Bagels met fruit maken, Bagels met mascarpone, Bagels met mascarpone en fruit, Bagels met fruit en mascarpone, De allerlekkerste topping voor bagels, Gezonde bagel topping, Lekkere bagel voor de lunch, Bagel toppings, Bagel beleg vegetarisch, Gezonde bagels beleggen, Bagel zoet beleg, Berry mascarpone bagels, Mascarpone berry bagels, Mascarpone bagel, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogIngrediënten

1 bagel
2 eetlepels mascarpone
100 gram rood fruit

Bagels met rood fruit, Bagels met zomerfruit, Bagels met fruit maken, Bagels met mascarpone, Bagels met mascarpone en fruit, Bagels met fruit en mascarpone, De allerlekkerste topping voor bagels, Gezonde bagel topping, Lekkere bagel voor de lunch, Bagel toppings, Bagel beleg vegetarisch, Gezonde bagels beleggen, Bagel zoet beleg, Berry mascarpone bagels, Mascarpone berry bagels, Mascarpone bagel, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblogHoe maak je het?

Als je verse bagels hebt, kun je die opensnijden. Ik heb bagels gebruikt die nog afgebakken moeten worden. Dat moest 3 minuten in de oven. Laat daarna even afkoelen. Snijd de bagel door de helft en besmeer allebei de kanten met 1 eetlepel mascarpone.

Snijd het fruit kleiner en verdeel over de bagels. Je kunt nu genieten van deze heerlijke bagels met rood fruit. Perfect als ontbijt of voor de lunch op een zomerse dag.

Bagels met rood fruit, Bagels met zomerfruit, Bagels met fruit maken, Bagels met mascarpone, Bagels met mascarpone en fruit, Bagels met fruit en mascarpone, De allerlekkerste topping voor bagels, Gezonde bagel topping, Lekkere bagel voor de lunch, Bagel toppings, Bagel beleg vegetarisch, Gezonde bagels beleggen, Bagel zoet beleg, Berry mascarpone bagels, Mascarpone berry bagels, Mascarpone bagel, Organic Happiness, Biologisch, Biologische foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close