Avocado smoothie met fruit


Avocado smoothie met fruit, een super healthy smoothie die lekker zacht en smeuïg is. Perfect op deze zomerse zondag.
Ik heb er een druk weekend op zitten. Of eigenlijk een drukke, maar leuke zaterdag. Ik was vorige week op de vrijmarkt in Goes met Koningsdag en ik zag zoveel kraampjes en dingen met eten, maar weinig gezonds. Dus ik besloot dat ik op 5 mei in Middelburg op de vrijmarkt wilde staan met gezond lekkers. Ik ging aan de slag met recepten en prijzen en besloot dat ik muffins, bananenbrood en koekjes wilde maken. Dus vrijdagavond tot laat stond ik in de keuken, ik wilde natuurlijk wel dat alles vers was. En zaterdagochtend stond ik om half 7 al bij mijn ouders op de stoep. Doordat het zo druk zou zijn in de stad, besloot ik daar mijn auto te zetten en op de fiets naar de stad te gaan.
blog, smoothie, smoothie sunday, vegan, vegan smoothie, avocado, avocado smoothie, fruit, fruit smoothie, biologisch, biologische smoothie, smoothie recept, gezonde smoothie, gezonde recepten, makkelijke recepten, biologische ingrediënten, biologisch, biologische foodblog, foodblog, organic happiness

Bepakt en bezakt vertrok ik op de fiets richting het plein waar ik om 7 uur aankwam, precies op tijd dacht ik. Alleen ging het hek pas om half 8 open, dus moest ik nog even geduld hebben. Daarna kon ik mijn spulletjes uitstallen. Ik had een tafel meegenomen met ballonnen en van behang had ik een prijslijst gemaakt haha die ik aan de tafel plakte. Het zag er leuk uit en ik viel op tussen alle kleedjes op de grond.

blog, smoothie, smoothie sunday, vegan, vegan smoothie, avocado, avocado smoothie, fruit, fruit smoothie, biologisch, biologische smoothie, smoothie recept, gezonde smoothie, gezonde recepten, makkelijke recepten, biologische ingrediënten, biologisch, biologische foodblog, foodblog, organic happiness

Ik vond het heel lastig in te schatten hoeveel ik nodig had van alles, dus om 10 uur had ik nog maar één zakje koekjes over. Die gingen super hard. Vervolgens verkocht ik ook nog wat muffins en bananenbrood en uiteindelijk had ik lekker wat verkocht. Wel nam ik ook nog wat mee terug, maar hetgeen wat over was, kan ik invriezen dus dat is geen probleem. Voor een volgende keer heb ik nu iets meer een idee wat wel en niet werkt. En veel mensen vroegen om glutenvrije producten, dus daar ga ik volgende keer zeker ook wat van maken. Al met al een geslaagde dag. Rond 1 uur begonnen er mensen op te ruimen en zelf vond ik het ook genoeg geweest. Ik had een schaduwplekje, voor de baksels natuurlijk perfect, maar zelf had ik het toch best fris dus ik vond het goed zo. Vervolgens ging ik naar mijn favoriete hotspot in Middelburg, Imagine waar ik lekker lunchte met deze healthy pancakes.

blog, smoothie, smoothie sunday, vegan, vegan smoothie, avocado, avocado smoothie, fruit, fruit smoothie, biologisch, biologische smoothie, smoothie recept, gezonde smoothie, gezonde recepten, makkelijke recepten, biologische ingrediënten, biologisch, biologische foodblog, foodblog, organic happiness

Daarna lekker op het gemakje naar huis, zodat ik nog even wat tijd voor mezelf had. ‘s Avonds zou ik namelijk met mijn ouders naar het Bevrijdingsfestival in Vlissingen gaan. Er was een artiest die ik graag wilde zien en mijn ouders ook, dus we gingen gezellig met z’n drietjes op stap. Super leuk en het was een heel goed optreden. Daarna terug naar de auto moest ik snel lopen, want ik plakte overal vast aan de straat door al het bier overal haha. Net een bierdouche kunnen ontwijken en oma was om half 11 lekker weer thuis haha helemaal prima! Vandaag dus lekker een dagje rustig aan, genieten van de zon en de ontspanning. En een goede week voor de boeg met maar 3 werkdagen. En dan is het daarna nog maar 3 weekjes tot de vakantie!


Bereidingstijd: 5 minuten
Blendertijd:       3 minuten
Aantal:                 2 smoothies
Bijzondere benodigdheden:

  • Blender

           Eivrij          Glutenvrij      Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van                 100%            Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

Ingrediënten180 gram aardbeien
3 kleine perziken
1 avocado
1 mango
3 perssinaasappels

Hoe maak je het?Was allereerst de aardbeien en verwijder vervolgens de kroontjes. Doe de aardbeien in de blender.

Schil de perzik en snijd in kleinere stukjes. Let op dat er een pit in zit en dat je die ook verwijderd. Snijd vervolgens de avocado door de helft, verwijder de pit en voeg het vruchtvlees ook toe aan de blender.

De combinatie van avocado en perzik maakt deze smoothie lekker zacht van smaak.

Je kunt vervolgens de mango schillen en het vruchtvlees er vanaf snijden en aan de blender toevoegen. Je houdt dan alleen de pit nog over. Ik vond dit zelf een hele makkelijke manier om de mango schoon te maken.
Snijd tot slot de perssinaasappels door de helft, pers ze uit en voeg het sap toe aan de andere ingrediënten die al in de blender zitten.

Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten tot een gladde smoothie.​Je kunt nu genieten van deze lekkere zachte, zoete smoothie!

blog, smoothie, smoothie sunday, vegan, vegan smoothie, avocado, avocado smoothie, fruit, fruit smoothie, biologisch, biologische smoothie, smoothie recept, gezonde smoothie, gezonde recepten, makkelijke recepten, biologische ingrediënten, biologisch, biologische foodblog, foodblog, organic happiness

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close