Appel smoothie met cranberry


Appel smoothie met cranberry, deze super healthy smoothie heb je binnen een handomdraai op tafel staan.
Ik zit zo lekker in mijn vel de afgelopen week, daar ben ik dan ook bewust mee bezig. Zo probeer ik meer te ontspannen, tijd voor mezelf te maken en genoeg te mediteren en dat geeft me rust. Ook had ik de afgelopen week een heel leuk evenement om naar uit te kijken, namelijk de Biobeurs.Je kon hier donderdag al alles over lezen in mijn blog. Die dag voor mezelf, mijn blog en om met mijn passie bezig te zijn, daar keek ik al de hele week naar uit. Woensdag deelde ik ook een leuke hotspot op mijn blog die door de hotspot zelf ook weer op Facebook werd gedeeld. Dat gaf me die dag een nóg beter gevoel! Donderdag deelde ik de blog van de Biobeurs die ook weer gedeeld werd. Dit alles gaf me zo’n goed gevoel en dat was terug te zien in de cijfers. Ik weet natuurlijk niet of er echt een verband zit tussen die twee, maar ik denk bijna van wel. Sinds ik me namelijk zo goed voel, zijn mijn bezoekersaantallen verdubbeld!! Dat is wel echt heel tof!

Deze week staat er een bijzondere week op het programma. Ik ga namelijk mijn laatste week op mijn werk in. Na 3,5 jaar ga ik daar vrijdag afscheid nemen en de week erna start ik op 1 februari bij een nieuwe baan. Ik heb ontzettend veel zin in die nieuwe uitdaging, maar moet zeggen dat ik het toch ook allemaal wel een beetje spannend vind. Je geeft toch iets vertrouwds op en begint weer opnieuw ergens anders. Al met al heb ik er wel veel zin in en zal dit dus een week van afscheid nemen worden. Daar ben ik niet echt een ster in heb ik vorige week gemerkt maar goed, we gaan er even doorheen om daarna weer aan wat leuks te beginnen!

Deze smoothie neem ik morgenochtend mee naar mijn werk en ik weet zeker dat die mij er doorheen sleept haha met al zijn vitamines!


Bereidingstijd: 2 minuten
Blendertijd:       3 minuten
Aantal:                 1 smoothie (of 2 kleine ongeveer 375 milliliter)

Bijzondere benodigdheden:

  • Blender

           Eivrij          Glutenvrij      Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van                 100%            Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

Ingrediënten45    gram (bevroren) cranberries
100 gram (bevroren) aardbeien
85   milliliter kokosmelk
1      appel

Hoe maak je het?Doe de cranberries samen met de aardbeien en de kokosmelk in de blender. De kokosmelk vormt de basis van je smoothie.

Schil vervolgens de appel en snijd in kleinere stukjes. Voeg deze ook toe aan de blender. Als je trouwens een biologische appel gebruikt, kun je de schil er ook aan laten zitten.

Blender het geheel voor ongeveer 3 minuten, het kan iets langer duren tot het een glad geheel is door het bevroren fruit in de smoothie.

Je kunt nu genieten van deze friszure smoothie.
smoothie, smoothie sunday, blog, cranberry, appel, aardbeien, kokosmelk, gezond recept, lekker, makkelijk recept, recepten, smoothierecept, biologisch, biologische foodblog, organic happiness

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close