fbpx

Appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt

Appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt. Deze frisse smoothie met kokosyoghurt en maar 3 ingrediënten is een super makkelijk appel smoothie recept.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Drukke week

De laatste week was weer een drukke week. Ik merk dat ik teveel wil met mijn blog en teveel tegelijk. Soms blokkeert dat me dan ineens. Dan weet ik niet meer waar ik nou op wil focussen, omdat ik én wil groeien én mijn site wil optimaliseren én er ook wel wat aan wil verdienen. Dan heb ik even een black-out en lukt het allemaal even niet. Dat is ook een beetje wat er dit weekend gebeurde. Ik had super veel dingen die ik wilde doen, maar uiteindelijk heb ik veel te weinig gedaan naar mijn zin. En dan voelt dat niet oké, terwijl het soms ook goed is om even niets te doen of wat minder om even tot rust te komen. Dan probeer ik mijn vakantiegevoel weer terug te vinden en te genieten van de kleine dingen.
 

Simon Levelt

Appel smoothie maken
Afgelopen vrijdag was zo’n genietmoment. Ik had speciaal vrij genomen, want ik was door Simon Lévelt uitgenodigd voor een rondleiding door de koffiefabriek in Haarlem. Ik heb enorm genoten, dat was echt super leuk! En daarna heb ik nog even voor mezelf (en voor jullie) gekozen door uitgebreid te gaan lunchen in Haarlem. Een super healthy hotspot bezocht ik en daar heb ik enorm van de lunch genoten. Later kunnen jullie meer lezen over zowel de rondleiding bij Simon Lévelt (donderdag online) als over de toffe hotspot die ik bezocht in Haarlem.
 

Healthy Hotspot

Gisteren kon ik ook weer genieten (ondanks dat ik minder werk verzet had dan ik wilde). Ik had ‘s middags met een oud collega afgesproken en we hebben het enorm naar ons zin gehad. Altijd leuk om nieuwe inzichten te krijgen en lekker bij te kletsen, onder het genot van een (gezond) taartje en een lekkere kop verse thee. Ook deze healthy hotspot zal ik binnenkort met je delen, die is in Bergen op Zoom te vinden op een wel heel bijzondere locatie.

Genieten van de kleine dingen

Al met al heb ik dus echt mijn best gedaan om van de kleinere dingen te genieten en niet altijd die druk te voelen dat ik moét schrijven en moét presteren. Die druk leg ik mezelf nog weleens op en dat werkt bij mij juist averechts, dan doe ik uiteindelijk veel minder dan wanneer ik geen druk voel. Een wijze les voor mezelf dus haha. Vandaag maakte ik na het sporten een lekkere verfrissende, lactosevrij én biologische smoothie.

Recept: Appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt

Appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt, Appel smoothie maken, Appel smoothie met yoghurt, Appel smoothie recept, Smoothie met aardbeien en appel, Aardbeien smoothie, Appel aardbei smoothie, Aardbei appel smoothie maken, Smoothie kokosyoghurt, Smoothie met kokosyoghurt, Frisse smoothie met kokosyoghurt, Aardbei en yoghurt smoothie, Ontbijt smoothie aardbei, Aardbei appel smoothie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt, Appel smoothie maken, Appel smoothie met yoghurt, Appel smoothie recept, Smoothie met aardbeien en appel, Aardbeien smoothie, Appel aardbei smoothie, Aardbei appel smoothie maken, Smoothie kokosyoghurt, Smoothie met kokosyoghurt, Frisse smoothie met kokosyoghurt, Aardbei en yoghurt smoothie, Ontbijt smoothie aardbei, Aardbei appel smoothie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Ingrediënten

225 gram aardbeien
260 milliliter kokosyoghurt
2 appels

Appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt, Appel smoothie maken, Appel smoothie met yoghurt, Appel smoothie recept, Smoothie met aardbeien en appel, Aardbeien smoothie, Appel aardbei smoothie, Aardbei appel smoothie maken, Smoothie kokosyoghurt, Smoothie met kokosyoghurt, Frisse smoothie met kokosyoghurt, Aardbei en yoghurt smoothie, Ontbijt smoothie aardbei, Aardbei appel smoothie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Hoe maak je het?

Was de aardbeien en ontkroon ze vervolgens. Als je eerst de aardbeien ontkroont en ze daarna pas wast, trekt al het water in de aardbeien en dat gaat ten koste van die lekkere smaak. Snijd de aardbeien vervolgens in kleinere stukjes. Voeg de aardbeien toe aan de blender en doe hier de kokosyoghurt bij. Je kunt overigens ook andere plantaardige yoghurt gebruiken.

Appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt, Appel smoothie maken, Appel smoothie met yoghurt, Appel smoothie recept, Smoothie met aardbeien en appel, Aardbeien smoothie, Appel aardbei smoothie, Aardbei appel smoothie maken, Smoothie kokosyoghurt, Smoothie met kokosyoghurt, Frisse smoothie met kokosyoghurt, Aardbei en yoghurt smoothie, Ontbijt smoothie aardbei, Aardbei appel smoothie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Haal vervolgens het klokhuis uit de appels, dit gaat het makkelijkste met een appelboor. Schil de appels als je wilt, snijd in stukjes en voeg toe aan de blender.

Blender het geheel nu tot een gladde smoothie. Dit kan ongeveer 3 minuten duren, totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn en je een gladde smoothie hebt.

Je kunt nu van deze appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt gaan genieten.

Appel smoothie met aardbeien en kokosyoghurt, Appel smoothie maken, Appel smoothie met yoghurt, Appel smoothie recept, Smoothie met aardbeien en appel, Aardbeien smoothie, Appel aardbei smoothie, Aardbei appel smoothie maken, Smoothie kokosyoghurt, Smoothie met kokosyoghurt, Frisse smoothie met kokosyoghurt, Aardbei en yoghurt smoothie, Ontbijt smoothie aardbei, Aardbei appel smoothie, Organic Happiness, Biologisch, Biologische Foodblog

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Recept-appel-smoothie-met-aardbeien-en-kokosyoghurt

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close