fbpx

Appel broccoli juice met meloen

Appel broccoli juice met meloen. Wat kan er in een slowjuicer? Dat vroeg ik me af en broccolisap blijkt verrassend lekker in combinatie met appel.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Video’s

Deze week is mijn statief voor mijn telefoon binnengekomen en ik ben er zo blij mee! Al een hele tijd speel ik met het idee om ook video’s te maken van de recepten. Alleen had ik steeds heel veel excuses om er niet aan te beginnen, waarbij tijd het grootste excuus was. Maar ook het feit dat ik nog steeds geen goed statief had speelde zeker mee.

Maar nu mét statief ben ik zo happy. De hele dag maak ik foto’s en filmpjes op het statief en ik word er zo blij van! Gisteren is mijn eerste video online gekomen op Social Media en vandaag alweer de tweede die ik maakte bij dit recept!

Want de slowjuicer die ik vorige maand kocht, stond toch ook een beetje te verstoffen in de kast. Maar ik had broccoli over en besloot daar een lekkere zoete juice mee te maken en dat beviel super goed!

Recept: Appel broccoli juice met meloen

appel broccoli juice met meloen, juice broccoli en appel, broccoli slowjuicer recept, broccolisap met appel, slowjuicer recepten energie, wat kan er in een slowjuicer, broccoli sap, broccoli slowjuicer, organic happiness, biologische foodblog, biologisch
appel broccoli juice met meloen, juice broccoli en appel, broccoli slowjuicer recept, broccolisap met appel, slowjuicer recepten energie, wat kan er in een slowjuicer, broccoli sap, broccoli slowjuicer, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

appel broccoli juice met meloen, juice broccoli en appel, broccoli slowjuicer recept, broccolisap met appel, slowjuicer recepten energie, wat kan er in een slowjuicer, broccoli sap, broccoli slowjuicer, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

Ingrediënten

1 kleine broccoli
2 appels
1/4 courgette
1/2 Galia meloen

appel broccoli juice met meloen, juice broccoli en appel, broccoli slowjuicer recept, broccolisap met appel, slowjuicer recepten energie, wat kan er in een slowjuicer, broccoli sap, broccoli slowjuicer, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

Hoe maak je het?

Het meeste fruit kan kan heel in de slowjuicer, maar snijd de appels wel even in vieren omdat de stukken anders te groot zijn. Snijd ook de overige ingrediënten wat kleiner.

Voeg langzaam alle ingrediënten toe aan de slowjuicer en laat juicen tot een lekker glad sapje! Dat duurt ongeveer een minuut of 3.

Je kunt nu van dit super gezonde sapje gaan genieten, lekker zoet door de meloen!

appel broccoli juice met meloen, juice broccoli en appel, broccoli slowjuicer recept, broccolisap met appel, slowjuicer recepten energie, wat kan er in een slowjuicer, broccoli sap, broccoli slowjuicer, organic happiness, biologische foodblog, biologisch

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness
 
Ben je op zoek naar nóg meer gezonde inspiratie? Dan is het glutenvrije en lactosevrije E-book zeker iets voor jou. In het E-book vind je maar liefst 20 super lekkere én gezonde recepten die je ook nog eens heel snel maakt. Je kunt het E-book in de shop bestellen óf eerst het GRATIS inkijkexemplaar downloaden voor een exclusief voorproefje.
 

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close