Ananas smoothie met granaatappel

organic happiness, blog, foodblog, biologische foodblog, granaatappel, ananas, appel, blauwe bessen, smoothie, smoothie recept, gezonde smoothie, makkelijke smoothi“Maar uiteindelijk heb ik echt zo’n geweldige avond gehad, wat was het fantastisch!!”


Ananas smoothie met granaatappel, deze fruit smoothie wordt compleet gemaakt met onder andere appel en blauwe bessen. Een heerlijke gezond smoothie recept om de week gezond mee te kunnen starten.

Ik weet niet of je mijn blog van gisteren hebt  was, maar daarin schreef ik al dat we gisteravond naar Imagine Dragons gingen. Nu vind ik hun muziek leuk en sommige nummers heel goed, maar vooral Jens was fan. Ik had hem daarom deze kaartjes voor zijn verjaardag gegeven en ging eigenlijk vooral voor hem. Maar uiteindelijk heb ik echt zo’n geweldige avond gehad, wat was het fantastisch!! Ze begonnen al vrij snel met de echt bekende hits en het was helemaal zuiver, een super mooie show en de ‘vibe’ in de zaal was echt heel chill.
Vanaf het begin vertelde de zanger al dat we vooral in het moment moesten zijn, geen oordeel moest hebben over wie dan ook en lekker moesten genieten en je voelde de liefde en de fijne sfeer in de zaal, super chill! Ik voelde me ook echt super chill en vond het zo vet. Al vrij snel speelden ze ‘Whatever it Takes’ voor mij één van de favorieten, omdat ik bij dat nummer altijd denk aan wat ik wil bereiken met mijn blog onder andere en dat ik daar alles voor zou doen. Maar toen dat gisteren live gespeeld werd, voelde ik écht dat ik mijn dromen zou gaan bereiken en écht een succesvolle ondernemer zou gaan worden. Ik stond letterlijk met kippenvel en voelde me echt even on top of the world echt zo gaaf! Ik had ook een stukje gefilmd tijdens het nummer en toen ik mijn telefoon weglegde, was het 21.21 voor mij een teken dat ik op de goede weg ben qua bewustzijn en mijn goede gevoel. Dit klinkt misschien zwerverig, maar voor mij is dat echt een teken en ik voelde me nóg hoger in mijn goede gevoel schieten. Ik heb me schor gezongen en moe gedanst en het was fantastisch. Jens vond het ook heel leuk en genoot ook heel erg omdat hij mij zo zag genieten, dus het was een super geslaagd cadeau.
organic happiness, blog, foodblog, biologische foodblog, granaatappel, ananas, appel, blauwe bessen, smoothie, smoothie recept, gezonde smoothie, makkelijke smoothie, gezond recept, biologisch recept, biologische ingrediënten

Ik zat ook echt in mijn eigen bubbel en maakte me totaal niet druk om de 30.000 mensen die om me heen stonden, terwijl ik daar normaal gesproken weleens onrustig van word. Natuurlijk was het wel druk om naar huis te komen en uiteindelijk waren we om half 2 thuis. Gelukkig was Leyla ook moe en we werden pas om 12.00 wakker vanochtend, dat hadden we vast nodig haha. Vandaag doen we lekker op het gemakje, het is ook maar een kort dagje als je zo laat wakker wordt haha. Ik heb deze smoothie net gemaakt en die viel erg goed in de smaak, ga jij hem ook uitproberen?

Bereidingstijd: 10 minuten
Blendertijd:       3 minuten
Aantal:              2 smoothies
Bijzondere benodigdheden:

  • Blender
  • Pineapple Slicer (optioneel)

           Eivrij          Glutenvrij      Lactosevrij   Notenvrij      Vrij van                 100%            Vegan                                                                                                                 geraffineerde  biologische                                                                                                                                     suikers             ingrediënten

Ingrediënten
140 milliliter kokosmelk
20 gram blauwe bessen
1 granaatappel
1 appel
1 ananas

Hoe maak je het?

Doe als eerste de kokosmelk in de blender. Was de blauwe bessen goed en voeg die ook toe. Het beste is om voor biologische bessen te kiezen, omdat je de bestrijdingsmiddelen er niet vanaf kunt wassen.

Snijd de granaatappel vervolgens in vieren. Het makkelijkste is om de partjes zo te buigen dat de pitjes vanzelf zichtbaar worden. Die kun je dan aan de blender toevoegen. Pas op dat er niet teveel van de schil meekomt, dat zijn namelijk hele harde stukjes die je niet makkelijk gemixt krijgt. Je kunt ook een theelepel of een mesje gebruiken om de pitjes eruit te halen.

Schil vervolgens de appel, snijd in stukken en voeg ook toe aan de blender. Tot slot maak je de ananas schoon en voeg je zowel het vruchtvlees als het sap toe. Het makkelijkste is om hier een pineapple slicer voor te gebruiken, maar anders kun je ook de schil van de ananas afsnijden en het vruchtvlees in kleinere stukjes snijden.

Als alle ingrediënten in de blender zitten, kun je de ingrediënten mixen tot een gladde smoothie.

Je kunt nu genieten van deze biologische, gezonde fruit smoothie .
organic happiness, blog, foodblog, biologische foodblog, granaatappel, ananas, appel, blauwe bessen, smoothie, smoothie recept, gezonde smoothie, makkelijke smoothie, gezond recept, biologisch recept, biologische ingrediënten

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappinessblog

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close