fbpx

Aardbeien bananenpannenkoekjes

“Ze deed er lekker veel aardbeien op en dat was voor mij een inspiratie.”

Aardbeien bananenpannenkoekjes maken is super simpel met het recept voor deze gezonde bananen pannenkoeken.

Klik hier om direct naar het recept te gaan.

Bananenpannenkoekjes

Ik ben dol op bananenpannenkoekjes. Met 2 ingrediënten ben je eigenlijk al klaar en je hebt een heerlijk ontbijtje te pakken. Ik heb ook al veel verschillende variaties gemaakt op de basis pannenkoekjes. Tot ik een collega met voorverpakte bananenpannenkoekjes bezig zag. Ze deed er lekker veel aardbeien op en dat was voor mij een inspiratie. Ik heb al zoveel verschillende variaties gemaakt, maar nog niet specifiek met aardbeien op deze manier. Dus vandaag mijn versie van de aardbeien bananenpannenkoekjes.

Recept: Aardbeien bananenpannenkoekjes

Aardbeien bananenpannenkoekjes, Aardbeien bananenpannenkoekjes recept, Aardbeien bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoeken met aardbeien, Bananenpannenkoekjes met aardbei, Bananen pannenkoeken, Wat te doen met banaan, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Bananen pannenkoek recept, Gezonde bananen pannenkoeken, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

 Aardbeien bananenpannenkoekjes, Aardbeien bananenpannenkoekjes recept, Aardbeien bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoeken met aardbeien, Bananenpannenkoekjes met aardbei, Bananen pannenkoeken, Wat te doen met banaan, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Bananen pannenkoek recept, Gezonde bananen pannenkoeken, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischIngrediënten

3 bananen
3 eieren
25 gram havermout
200 gram aardbeien

 Aardbeien bananenpannenkoekjes, Aardbeien bananenpannenkoekjes recept, Aardbeien bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoeken met aardbeien, Bananenpannenkoekjes met aardbei, Bananen pannenkoeken, Wat te doen met banaan, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Bananen pannenkoek recept, Gezonde bananen pannenkoeken, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischHoe maak je het?

Doe de bananen met de eieren en de havermout in de kom van je keukenmachine. Mix het geheel tot een glad beslag.

Als je geen keukenmachine hebt, dan kun je de bananen ook prakken in een diep bord en mengen in een mengkom met de havermout en de eieren.

Aardbeien bananenpannenkoekjes, Aardbeien bananenpannenkoekjes recept, Aardbeien bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoeken met aardbeien, Bananenpannenkoekjes met aardbei, Bananen pannenkoeken, Wat te doen met banaan, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Bananen pannenkoek recept, Gezonde bananen pannenkoeken, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischVerwarm een klontje kokosolie of boter in een grote koekenpan. Gebruik 2 eetlepels beslag om de pannenkoekjes te maken. In een grote pan kun je er 3 of 4 kwijt. 

Bak ongeveer 5 minuten aan één kant tot de randjes bruin worden en de bovenkant droog. Draai de pannenkoekjes om en bak nog ongeveer 2 minuten aan de andere kant.

Aardbeien bananenpannenkoekjes, Aardbeien bananenpannenkoekjes recept, Aardbeien bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoeken met aardbeien, Bananenpannenkoekjes met aardbei, Bananen pannenkoeken, Wat te doen met banaan, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Bananen pannenkoek recept, Gezonde bananen pannenkoeken, Organic Happiness, Biologische foodblog, BiologischLeg de eerste pannenkoek als hij klaar is op een bordje. Beleg met wat plakjes aardbei en leg daar vervolgens de volgende pannenkoek bovenop. Ga net zolang door tot je een mooie stapel hebt. Ik gebruikte 5 pannenkoekjes per portie. Top de bovenste pannenkoek af met nog meer plakjes aardbeien.

Je kunt nu gaan genieten van deze heerlijke aardbeien bananenpannenkoekjes.

Aardbeien bananenpannenkoekjes, Aardbeien bananenpannenkoekjes recept, Aardbeien bananenpannenkoekjes maken, Bananenpannenkoeken met aardbeien, Bananenpannenkoekjes met aardbei, Bananen pannenkoeken, Wat te doen met banaan, Bananenpannenkoekjes, Bananenpannenkoek met havermout en ei, Bananen pannenkoek recept, Gezonde bananen pannenkoeken, Organic Happiness, Biologische foodblog, Biologisch

Download hieronder het recept om het makkelijk te kunnen printen.

Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 30 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close