fbpx

5 dingen die je nog niet van mij wist


5 dingen die je nog niet van mij wist. Steeds meer mensen volgen Organic Happiness via Social Media of gewoon op mijn blog. Ik vind het nog steeds zo super leuk dat zoveel mensen het leuk vinden wat ik doe. Het leek me daarom leuk om een wat meer persoonlijke blog te delen. Zo kun je mij als gezicht achter Organic Happiness ook een beetje beter leren kennen. Ik ben heel erg benieuwd of je het leuk vindt om dit te lezen. En natuurlijk hoor ik ook graag iets wat ik nog niet over jou weet. Laat het me gerust weten

Leyla

Sinds ongeveer 1,5 jaar woon ik samen met mijn vriend Jens. We hadden het enorm naar ons zin samen, maar toch miste er iets. Ongeveer een jaar geleden kregen we onze pup Leyla, een Duitse Herder. Ik ben nog steeds zo ontzettend blij dat we die keuze hebben gemaakt, wat leuk om een hondje in huis te hebben wat altijd blij is om je te zien!


Ontbijt

Tegenwoordig zien mijn ontbijtjes er ongeveer zo uit afgewisseld met yoghurt en versgemaakte granola. Maar dat is lang niet altijd zo geweest. Toen ik nog thuis woonde en me nog niet bewust was van het effect van goede voeding was dat heel anders. Op vrijdagavond at ik friet en gebak en chips. En de zaterdagochtend ontbeet ik regelmatig met roze koeken of gevulde koeken, het lag er maar net aan wat er in huis was. Als lunch wilde ik dan ook nog weleens een saucijzenbroodje in de oven gooien en ‘s avonds aten we een broodje hamburger. Echt gezond was dat allemaal niet, maar het deed me niks. Totdat ik uiteindelijk de omslag maakte naar een meer gezonde leefstijl. Inmiddels kan ik me het roze koeken ontbijt echt niet meer voorstellen.


Bruno Mars

Bruno Mars, al vanaf Just the Way You Are ben ik echt groot fan van hem. Ik ben eerlijk gezegd niet zo snel ‘fan’ van iemand, maar Bruno Mars vind ik zó te gek! Al zijn nummers kan ik helemaal meezingen en zijn dansmoves zijn zo tof! Begin dit jaar stond hij in Antwerpen en eindelijk was het moment daar dat ik hem live ging zien. Eerlijk gezegd kon ik niet geloven dat hij daar echt stond en we bijna vooraan stonden. Dat was echt één van de vetste avonden uit mijn leven. De show was echt enorm goed en ook de zang was live nog beter dan op Spotify haha. Ik ben na die avond een nog grotere fan geworden!

Genieten van de kleine dingen

Ik kan enorm genieten van de kleine dingen. Zo vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om lekker met Leyla over het strand te lopen of over de dijk bij ons achter. Het rustgevende geluid van de zee en de wind in je haren, dat is zo heerlijk! Nog iets waar ik enorm van kan genieten, is het opruimen van de keuken na het bakken. Het klinkt misschien gek, maar als ik aan het bakken ben, is de keuken eigenlijk ontploft. Overal staan spullen en ligt troep. Als ik dan klaar ben en mijn baksel in de oven staat, vind ik het heerlijk om lekker alles op te ruimen en te poetsen. Dan is alles lekker weer schoon en kan ik daarna lekker van mijn baksel genieten.

Experimenteren met voeding

blog, persoonlijk, persoonlijke update, duitse herder, voeding, gezonde voeding, ontbijt, organic happiness, foodblogger, detox, cleanse, opruimen, genieten, hond, strand, uitwaaien, biologisch, biologische foodblog
Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen op voedingsgebied, niet alleen om te proberen, maar ook om het effect te voelen. Ik ben ervan overtuigd dat je pas weet wat iets met je doet als je het geprobeerd hebt. Zo hebben Jens en ik vorig jaar een juice cleanse van 3 dagen gedaan, wat ik overigens zelf niet zo’n succes vond. 8 dezelfde sapjes op 1 dag verveelt best snel. Ook hebben we dit jaar een detox gedaan met homeopatische druppels, dat beviel al een stuk beter. En een ander experiment wat we startten was een maand geen vlees eten. Ik dacht dat dit best lastig zou worden, omdat ik best dol ben op mijn vlees. Maar het beviel zo goed dat we inmiddels 3 maanden verder zijn en nog geen vlees eten. Ik voel me veel fitter en beter in mijn vel. Logisch ook want de supermarktkip die we aten, zit toch vol met antibiotica, stress en andere troep en dat heeft dan weer effect op je.
Ik hoop dat je het leuk vindt om dit te lezen en ik hoor graag wat je ervan vindt.​


Ik vind het super leuk als je een recept van mij maakt en ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Laat je me weten hoe het is geworden? Je kunt Organic Happiness taggen op Facebook of Instagram @organichappinessblog en gebruik daarbij de hashtag #organichappiness

Volg je Organic Happiness al op Social Media?

Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close