fbpx

Organic Happiness abonnement

Organic Happiness abonnement

Zie jij ook regelmatig een lekker recept voorbij komen wat je wilt maken? Ik heb dat zelf best vaak, maar dan denk ik ‘dat maak ik later wel een keer’. En wanneer die keer aangebroken is, kan ik dat recept nérgens meer terugvinden natuurlijk. Ik vind dat zo frustrerend, want dan heb ik er zin in. Misschien herken je dit zelf ook wel en vind je het wel net zo vervelend als ik.

Dan heb ik goed nieuws voor je, want precies om die reden heb ik het Organic Happiness abonnement in het leven geroepen. Door middel van dit abonnement ontvang je elke eerste dag van maand alle recepten van de maand ervoor in je mailbox. En dat is natuurlijk inclusief boodschappenlijstjes en leuke achtergrondinformatie. En dat allemaal voor een klein prijsje, gewoon om het leven wat makkelijker voor je te maken.

 

Je ontvang per mail een factuur die je met Ideal kunt betalen. Alle abonnementen worden na afloop automatisch met dezelfde duur verlengd. Alle abonnementen kunnen ook maandelijks worden opgezegd. Stuur hiervoor een mail naar info@organichappiness.nl en met ingang van de volgende maand zal je abonnement opgezegd zijn. Eventueel teveel betaalde abonnementskosten worden teruggestort.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close