fbpx

Biobites: Italiaanse crackers (review)

Biobites vegan crackers, Vegan crackers, italiaanse crackers, Biologische crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Glutenvrije vegan crackers, Biobites crackers organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Biobites vegan rozemarijn crackers, Vegan crackers, Rozemarijn crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Biobites crackers, Lactosevrije crackers, organic happiness, biologisch, biologische foodblog

“Ik testte eerder al de rozemarijn crackers en eerlijk gezegd had ik een zelfde soort smaak verwacht bij deze crackers.”

Biobites: Italiaanse crackers. Bij Italiaans eten denk ik aan basilicum en tomaat en daarom was ik ook super benieuwd naar deze Italiaanse crackers. In deze blog vertel ik je er alles over!

Italian Crackers

Biobites vegan crackers, Vegan crackers, italiaanse crackers, Biologische crackers, Glutenvrije crackers, Biobites, Glutenvrije vegan crackers, Biobites crackers organic happiness, biologisch, biologische foodblog
Zoals ik al eerder schreef, zijn de lijnzaadcrackers van Biobites volledig biologisch. Alle crackers worden met de hand gemaakt, bestaande uit gezonde ingrediënten met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Daarnaast zijn de crackers glutenvrij, lactosevrij en koolhydraatarm. Ze worden niet gebakken, maar gedroogd en passen ook perfect in een paleo levensstijl.
 
Dan nu over naar deze Italiaanse crackers. Ik testte eerder al de rozemarijn crackers en eerlijk gezegd had ik eenzelfde soort smaak verwacht bij deze crackers. Bij Italian denk je al snel aan Italiaanse kruiden, maar juist de zongedroogde tomaat proefde je erg goed. Ik vond dat zuurtje erg lekker en dat geeft een fijne smaak aan de crackers. De kruiden zijn ondergeschikt qua smaak aan de tomaat en dat vind ik erg lekker. Een perfect geschikt tussendoortje dus als je het mij vraagt. Ik had ze daarom ook mee naar mijn werk genomen en omdat er 4 in de verpakking zitten, kun je er lekker even mee vooruit.
 

Ingrediënten

  • Lijnzaad*
  • Zonnebloempitten*
  • Zongedroogde tomaat*
  • Ui*
  • Italiaanse gedroogde kruiden*
  • Knoflookpoeder*
  • Keltisch zeezout

* Van biologische oorsprong

Al met al ben ik super enthousiast over deze Italian crackers van Biobites. Naast dat ze goed vullen, hebben ze ook een lekkere smaak die niet overheerst. Soms vind ik kruiden nogal snel overheersen, maar in deze crackers is alles perfect gedoseerd.

Ondanks dat ik de crackers heb ontvangen aan Biobites doet dit niets af aan mijn mening over deze Italiaanse crackers.

Heb jij dit recept gemaakt? Deel hem op Social Media

@organichappinessblog of gebruik #organichappinessblog

Picture of Michelle

Michelle

Ik ben Michelle, 25 jaar en de enthousiaste oprichtster van Organic Happiness. Ik ben dol op lekker én gezond eten en wil jou laten zien hoe lekker gezond eten kan zijn. Als ik niet in de keuken sta, ben ik in de natuur te vinden met mijn vriend Jens en hond Leyla of sta ik op de tennisbaan.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.